Michiel van der Ros's weblog

woensdag, oktober 12, 2005

Blog van start!

Regelmatig stuur ik mailtjes aan vrienden met leuke of interessante dingen die ik tegen ben gekomen op internet, of die iemand anders aan mij gestuurd heeft. Om wat overzicht te houden is een Weblog natuurlijk veel handiger. Al ben ik fulltime Interaction Developer, toch had ik nog geen blog. Daar komt nu verandering in. Wellicht ga ik ook oude posts nog met terugwerkende kracht invoeren. Veel plezier ermee in ieder geval!

1 Comments:

  • Gefeliciteerd Michiel met dit weblog! Ik heb hem direct 'geboekenleggerd' zoals de jeugd van tegenwoordig dat noemt ;-)

    Hoe moeten wij anders horen over Thaise zandkastelenbouwers, onzinnige fatwa's over voetbal en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oude en nieuwe media? Op geen enkele manier! Veel succes en plezier met posten.

    Herman

    By Anonymous Anoniem, at 9:39 p.m.  

Een reactie posten

<< Home