Michiel van der Ros's weblog

woensdag, oktober 26, 2005

iPod Religie

Iedere dag is er wel een opmerkelijk nieuwtje over de iPod. Zo gaat men Apple aanklagen vanwege krasjes op het scherm, kan de nieuwe iPod ook video afspelen en heeft ook Eminem ruzie met Apple over een iPod reclame.
Toch vond ik deze wel de moeite waard: een uitbreiding om van de iPod shuffle een groot kruis te maken dat je om je nek kunt hangen. Deze is te koop op de speciale website Devoted1.com.
Inspired by the world's obsession and devotion to the iPod, iBelieve is a replacement lanyard for your Shuffle. It is a social commentary on the fastest growing religion in the world.
Het ontwerp is van designer Scott Wilson. Een deel van de opbrengst gaat naar het Rode Kruis en andere goede doelen. Meer info op Cult of Mac.com.

1 Comments:

  • Las net dat Apple genoeg heeft van alle accesoire makers die kosteloos over hun rug geld verdienen aan de iPod hype. Dokken dus, of liever gezegd: docken. De nieuwe iPod dock heeft diverse manieren om data snel te versturen. Niet alleen MP3-tjes kunnen worden overgezonden, maar ook andere nuttige content. Iedereen die het Dock wil gebruiken in producten (denk aan Bose bijvoorbeeld) die moet 10% dokken (docken).

    Wel een beetje lullig, want juist de accesoires onderscheid de iPod van laten we zeggen een Creative MP3 speler.

    By Anonymous Anoniem, at 8:43 a.m.  

Een reactie posten

<< Home