Michiel van der Ros's weblog

woensdag, februari 15, 2006

Adembenemende foto's van China en Mexico

Je werk kan heel leuk zijn, maar als je vakantiedagen niet nóg leuker zijn doe je wat mij betreft iets verkeerd. Waar ik dit jaar heen ga staat nog niet helemaal vast. Maar als ik dan dit soort foto's tegenkom begint de 'travel-bug' in mij zich wel weer te roeren.

Neem bijvoorbeeld deze prachtige berglandschappen in China. Ook een hele mooie verzameling zijn favoriete plekjes van een helicopterpiloot in en rond Mexico City.
Hong Kong heb ik al gezien, maar deze groep foto's, genomen van dezelfde plek laat de skyline zien op zes verschillende momenten, waaronder ochtendmist en oud en nieuw.

Eind deze week ga ik snowboarden in Oostenrijk. Oud en nieuw in Rio de Janeiro lijkt me ook geweldig, dus wie weet...
En waar ga jij heen dit jaar?

2 Comments:

 • Hé Michiel, vakantieplannen maken is leuk! Wij zijn van plan om in juni met het autootje naar Frankrijk af te zakken, en daarbij o.a. Taizé aan te doen. Een vriend van ons (Remco) gaat daar vijf maanden wonen en werken, een mooie gelegenheid om hem op te zoeken dus. En daar in de buurt wat op campings te doen, beetje wandelen en rondtuffen met het Citroennetje.
  Zoiets dus!

  By Anonymous Anoniem, at 11:02 p.m.  

 • Hoi Michiel,
  Kwam via de foto van het berglandschap in China op je weblog terecht. Mag ik het origineel van deze foto want ik wil m graag af laten drukken op canvas. Maar als je dat niet wilt begrijp ik dat ook, dan houdt het op. Als jij de foto zelf genomen hebt kun je mij er dan iets over vertellen want iedereen gaat natuurlijk vragen: waar is dat, wie is die dame etc.
  Alvast bedankt!
  Groet,
  Helen
  seiundici@hotmail.com

  By Anonymous Anoniem, at 12:16 a.m.  

Een reactie posten

<< Home