Michiel van der Ros's weblog

zondag, februari 12, 2006

Teveel leuks! (om niet je bed voor uit te komen)

Klopt, ik heb iets te lang niet geblogt. Het gevolg is dan ook dat ik een hele stapel leuke en mooie links heb. Alles tegelijk posten is ook niet echt een oplossing, dus ik doe er nu vast twee en houd de tekst lekker kort.

Als eerste de nieuwste ontwikkeling op slaapzakgebied: de "Selk'bag". Nooit meer 's ochtends op de camping onhandig zaklopen naar het toiletgebouw, maar gewoon comfortabel in je slaapzak rondstruinen zolang je zin hebt. Foto's vind je hier, of je kunt naar de site van de fabrikant gaan.

1 Comments:

  • Hmmm voor de camping ?????? Ik heb ook een selk bag gekocht voor de vakantie ik heb er met trots in geslapen hij is en blijft helemaal tegek, Ik slaap er momentel thuis ook in mn selk bag en bevalt mij stukken beter dan mijn dek bbed . En jij heb gelijk hij zit en slaapt zo lekker dat je je matras niet meer van af kan komen je blijft maar liggen. En een voordeel heeft hij je kan er nog in lopen ook. Soms draag ik m gewoon de hele dag echt prettig zit hij. Ik ben zeeer tevreden over dit nieuwe produkt, en kan het iedereen aanraden om er een aan teschaffen.

    Sandra-kim

    By Anonymous Anoniem, at 8:54 a.m.  

Een reactie posten

<< Home