Michiel van der Ros's weblog

maandag, april 17, 2006

London in a Flash

Oke, ik geef het toe, deze post is eigenlijk van 25 april. Maar ik was er aan begonnen op 17 april, toen ik net terug kwam uit Londen. Ik was daar voor een serie seminars over Flash door Aral Balkan, een van 's werelds bekendste Flash-ontwikkelaars van dit moment.
Dit was gelijk mijn eerste reis naar het buitenland voor Waag Society, mijn eerste eigen hotelkamer en bovendien mijn eerste keer in Londen, vreemd genoeg. Na vier dagen full-time seminars volgen had ik gelukkig nog twee dagen om de stad te verkennen.
Er was alleen nog zoveel meer te zien dat ik hoop er snel weer terug te komen! M'n foto's staan online. Let op de beschrijvingen voor meer details.

Een van de hoogtepunten was toch wel de tentoonstelling Pixar: 20 Years of Animation in het Science Museum. Pixar is het bedrijf achter de films Toy Story, Monsters Inc en Finding Nemo. Er was een hoop te zien over het creatieve proces, zoals sfeerschilderijen, schetsen en storyboards. Het spectaculairst was de 21st Century Zoetrope, een apparaat waarin 600 poppetjes volledig drie-dimensionaal tot leven kwamen. Heel ingenieus...
Dus ben je nog in Londen binnenkort, dan mag je dit niet missen!