Michiel van der Ros's weblog

dinsdag, mei 02, 2006

Originele plastic tasjes

Dat reclame niet alleen vervelend is weten jullie al lang hoop ik. Vooral op straat kom je soms hele ingenieuze dingen tegen. Zo herinner ik me dat omklappende tolpoortjes van de metro in Kuala Lumpur voorzien waren van grote stickers met flex-tandenborstels. Deze bogen dus iedere keer dat het poortje open ging. Over reclame-op-maat gesproken...

Dat je met reclametassen ook hele leuke dingen kunt doen bewijst deze serie foto's.

1 Comments:

 • Hee Michiel!

  Geinige tasjes. Kunnen die reclamemakers wel slapen 's nachts als al die idee├źn door hun hoofd schieten, vraag ik mij af.

  Hoe is het trouwens met de Biertje II?
  Ik bedacht me dat je er wellicht ook mee naar je werk kan varen...
  Kom snel weer eens naar Groningen, al je tenminste nog weet waar Groningen ligt ;-)

  By Anonymous Anoniem, at 10:44 p.m.  

Een reactie posten

<< Home