Michiel van der Ros's weblog

zondag, augustus 13, 2006

PostPortugalPost

Laat ik beginnen met het belangrijkste: Portugal is echt een top-vakantieland! Eigenlijk was het de bedoeling om veel verder weg te gaan, maar Portugal bleek een van de weinige plekken te zijn waar nog goede last-minutes voor beschikbaar waren.

Hoewel het plaatsje Albufeira redelijk overspoeld wordt met Britse toeristen, blijven de Portugezen heel vriendelijk en gastvrij. Zeker als je af en toe wat Portugese woordjes laat vallen. De stranden waren mooi, de taxi's goedkoop en de apartementen overtroffen de verwachtingen ruimschoots. Er was zelfs een grote keuken en een ligbad!

In de omgeving is ook veel te doen en te zien. Jeepsafari's, boottochten langs en door de grotten aan de Atlantische kust, de kliffen van Sagres, het meest zuidelijke puntje van Europa... (En daar verkopen ze dus dikke truien en mutsen!)
Ook zijn de eerste stappen gemaakt in de wereld van het kitesurfen. Daarover gaat binnenkort het volgende bericht! Ook zal ik dit bericht nog voorzien van links naar foto's.

UPDATE 05/09: De foto's staan online! Posted by Picasa

2 Comments:

  • He Michiel, ziet er weer goed uit, die foto's van het kitesurfen ook! Wel echt iets voor jou, een stoere hobby met gadgets enzo.

    By Anonymous Anoniem, at 6:21 p.m.  

  • Love the sweater and hat Michiel,
    Hope to see you in it some day in real life.

    By Anonymous Anoniem, at 7:52 p.m.  

Een reactie posten

<< Home