Michiel van der Ros's weblog

woensdag, november 01, 2006

YouTube - Het begin van het einde?

Afgelopen weekend was er stiekem een belangrijk bericht in het nieuws over YouTube, de mega-populaire video website. Veel mediabedrijven hebben dubbel contact met YouTube. De marketing afdeling is contracten aan het sluiten om materiaal te publiceren via dit krachtige medium, terwijl de juristen op hetzelfde moment hen aanklagen omdat dit materiaal er al staat. Probeer dat maar eens uit te leggen aan een jury. Wil je het nou of niet???

Goed, dit weekend is er een flink aantal filmpjes van The Daily Show en South Park van YouTube verwijderd. Jammer, want er zaten hele leuke tussen. Vooral die van Jon Stewart (The Daily Show) over president Bush zijn briljant. En ik heb ze nog terug kunnen vinden. Snel kijken voor het te laat is!

1) President Bush legt uit wat zijn werk is. Wordt steeds briljanter, kijken tot het einde!
2) Samenvatting van alle speeches van Bush over Iraq. Handig.
3) Steven Colbert veegt de vloer aan met Bush. En Bush zit er persoonlijk grijnzend naast, aan dezelfde tafel!

Ook na het zien van An Inconvient Truth van Al Gore realiseer ik me dat het een voorrecht is om een president te hebben die zich zo goed leent voor grappen. Nog maar twee jaar te gaan, dan wordt alles weer serieus, dus vandaar deze links. Geniet ervan.

2 Comments:

  • Yo Michiel, dat van die Bush-grappen van Gore, dat was idd makkelijk scoren (en nog grappig ook), maar misschien niet heel erg professioneel, vind je wel? ik zou als ik Gore was concentreren op het probleem en de oplossingen daarvan, Bush of geen Bush. verder: zeer leuke filmpjes, bedankt voor de tip!

    By Blogger Tom's adventures, at 1:14 p.m.  

  • Ha Tom, valt mee, het is namelijk de onvolprezen Jon Stewart van The Daily Show (op Comedy Central).
    Maar nu je het zegt, die lijkt best een beetje op Al Gore :)

    By Blogger Michiel van der Ros, at 2:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home