Michiel van der Ros's weblog

dinsdag, mei 15, 2007

Toronto: Flash in the Can

Voor je het weet is er weer een maand voorbij zonder bloggen, maar ik heb niet stil gezeten! In tegendeel, drie weken geleden was ik nog in Toronto voor een festival over Flash, de software waar ik mijn brood mee verdien bij Waag Society.

Het waren vier enorm inspirerende dagen, vol met techniek, informatie, veel creativiteit en natuurlijk gezelligheid. Het was leuk om allerlei mensen die ik tot nu toe vooral kende van mailinglists in het echt te spreken, zowel over hun projecten als persoonlijk. Ook de projecten waar ik aan werk wekten interesse. Het duurt nog even voordat ik voor elk visitekaartje de betreffende persoon gemaild heb :)

Sightseeing had ik al gedaan in 2002, maar natuurlijk zijn er nog wel leuke foto's gemaakt. Ik zal het hier noemen zodra ze online zijn.

Wil je een echte highlight van het festival zien, kijk dan op www.papervision3d.org. (Zorg dat je wel Flash Player 9 hebt). Het is een indrukwekkende Open Source 3D engine in Flash.

Meer weten? Klik even door naar mijn langere verhaal over het festival in het Waag Blog !

Labels: , ,