Michiel van der Ros's weblog

vrijdag, maart 28, 2008

Lente vol muzikale ontdekkingen: Room Eleven

Ik denk dat ik zelden in één maand zoveel leuke "nieuwe" muziek heb ontdekt als in maart 2008. Zo was ik twee weken geleden bij een geweldig concert van de IJslandse band Múm in Paradiso. Maar ook Kings of Convenience, Placebo en Clap Your Hands Say Yeah had ik tot voor kort nog nooit echt beluisterd. (Ja, echt waar, sorry)

Twee weken geleden was een collega heel enthousiast over de cd-presentatie van Room Eleven, eveneens in Paradiso. En... dit concert is volledig te bekijken op Fabchannel.com!
Geniale muzikanten, een geweldige zangeres, en nog Nederlands ook! Ik heb gelijk kaarten besteld voor het eerstvolgende concert in de omgeving dat nog niet uitverkocht was. Dat is 17 mei in Haarlem geworden.

Dat komt mooi uit, want dat is de avond na mijn verhuizing. Vanaf dan kijk ik uit op het Westerpark, waar deze zomer ook veel artiesten komen: Radiohead, R.E.M, Leonard Cohen, Mika en Massive Attack. Allemaal te volgen vanaf m'n balkon, behalve de eerste en de laatste, want daar heb ik al kaarten voor :-)

Labels: ,