Michiel van der Ros's weblog

dinsdag, juli 28, 2009

Combinatie kluis van Lego (en over Twitter...)

Sinds ik laatst toch maar eens mijn Twitter account (@micros) ben gaan gebruiken, merk ik dat er minder van bloggen komt. Als ik iets leuks tegenkwam bewaarde ik het vaak, om er dan soms later een blog post over te schrijven. Nu kwak ik het gelijk op Twitter. Lekker snel, maar ook minder leuk, want een blog wordt een soort archief van leuke dingen.

Dus hier weer even een blog post over Lego! Deze gast (aan het accent te horen denk ik dat het een Nederlander is. En hij heet Merijn ;-) heeft een werkende kluis met combinatieslot gemaakt van Lego. Het zit ingenieus in elkaar en er staan instructies bij hoe je het zelf kunt nabouwen. Het staat tenslotte niet voor niets op instructables.com. En natuurlijk is er een filmpje!

Labels: , ,